Besöksträdgårdar

Besöksträdgårdar.

Det är väldigt roligt och givande både att öppna sin egen trädgård och att besöka andras. De allra flesta besökare är så positiva, vill lära och dela erfarenheter. Trots att alla trädgårdar och ägare har olika förutsättningar finns det alltid något spännande att se och dela med andra.

Vill du också visa din trädgård på hemsidan? Skicka då ett mejl med en kort presentation, 1-3 bilder, kontaktuppgifter (om du vill ta emot besök) och eventuell blogg/webbsida till

webmaster@sta-ovrenorrland.se
Piteå
Triloba trädgård
Stor trädgård i lantlig miljö. Uppbyggd med många arter/sorter av träd, buskar och perenner. Indelad i flera rum med pergolas, häckar, sittplatser och byggnader.

Kontakt Marianne Wennstig 073 842 72 47

Hemsida trilobatradgard.se

Umeå

Lindholms trädgård i Sävar


Vår villaträdgård på 1000 m2 har under många år vuxit fram i omgångar ur en mer eller mindre tydlig plan på vad som skulle uppnås. Men känslan av harmoni och lummighet har eftersträvats. Idag tror jag att trädgården upplevs som formstark med alla häckar och plank, med den varierande blandningen av växter, fruktträd, barrväxter, perenner, buskar och lugn, med vatten som porlar och blänker samt gräsmatta som lugnar ner intrycken. Många rabatter är upphöjda för att förbättra odlingsförhållandena. Överskottet från frösådder och plantdelningar säljes.

Varmt välkomna

Barbro och Erik Lindholm

Furuvägen 5

91831 Sävar